About us

Всичко започна с идеята да се постави началото в България и да се развие услугата за доставка на минерална вода по домове, офиси и заведения като се използват 19л. бутилки и съответните уреди за подаване на вода. Постепенно тази идея се разрасна до по-широк кръг от продукти и услуги, които и днес непрестанно се увеличават.

Както всяко начало първите крачки бяха трудни и изпълнени с перипети. Наложи се да се преборим с едни от най-тежките икономически моменти от новата история на България. Независимо от трудностите, ние никога не забравяхме и не забравяме, че нуждите и изискванията на нашите Клиенти винаги са от първостепенно значение и основен залог за постигането на успех. Днес, когато поглеждаме назад, с удовлетворение можем да кажем, че положените усилия не са били напразно. Горди сме с доверието, което нашите Клиенти ни оказват през дългите годините на съвместна работа.

Ние обслужваме както големи чуждестранни и български фирми, предприятия от средния и малък бизнес, така и много частни домакинства. Благодарение на постоянното ни старание за високо качество на предлаганите услуги и продукти, и за все по-пълно задоволяване желанията на нашите Клиенти техният брои непрекъснато расте.

Натуралните минерални и трапезни води, които предлагаме се добиват от световно известни, природозащитени извори на България.